Ha valaki fagylaltot enne, akkor jól teszi, ha kézműves mellett dönt, hiszen az mégiscsak magas minőségű alapanyagokból lett elkészítve, ami érződik is az ízen, illetve az is, hogy a készítéskor a szakember a hozzáértésére és tapasztalatára támaszkodott, garantálva ezáltal a teljes sikert. Persze nem minden fagyi érdemli meg ezt a jelzőt.
Egy fagylaltnak több előírásnak is meg kell felelnie, hogy kiérdemelje a kézműves jelzőt (forrás: http://www.hiszteriafagylalt.hu/olasz-kezmuves-fagyi-nagyker.php). Pontosan tudja ezt a Hisztéria fagylalt nagykereskedés is, amelyik immár több mint két évtizede készít kézműves finomságokat.
A cég szakemberei csakis saját készítésű, kézműves fagylaltokat csinálnak, amelyekre jellemző az ellenállhatatlan íz, és hogy többféle méretben kérhetők. A nagykereskedésben és nyilván a fagyizóban is egyaránt garantáltak a finomságok a klasszikus ízektől kezdve a szezonális gyümölcs választékon át a variegált fagylaltkülönlegességig.
Itt a vásárló több mint 50 egyedülálló íznek örülhet. A Hisztéria termékei kizárólag természetes alapanyagokból készülnek és ezek minimális mennyiségű aromát vagy színezékanyagot sem tartalmaznak. Sőt, a gyümölcs fagyik legalább 40%-os gyümölcstartalommal rendelkeznek.
A profik által alkalmazott alapanyagok, akárcsak a tej, tejszín, gyümölcs mind hazaiak, és ezek évek óta előnyt élveznek a külföldiekkel szemben. A vállalkozás mellett szól az is, hogy ez a hazai beszállítók között az egyik legmodernebb gépparkkal és háttér technológiával rendelkezik, ezért is képes garantálni minden téren azt a színvonalat, amire a magánszemélyeknek és egyéb cégeknek is szükségük van.
Mielőtt bárki is vásárol, tudni kell, hogy bizony a kézműves fagylaltok között is van különbség. Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen alapanyagokból készülnek. A Hisztéria mindig is a magas nívójú alapanyagokra helyezte a hangsúlyt. Ezért is tudott olyan ínycsiklandozó fagyikat létrehozni, amiknek csak tényleg kevesen tudnak ellenállni. Az árakról és finomságokról még többet lehet megtudni a fent említett oldalon.